ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστασίου: "Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, δεν είχαμε καθαρό μυαλό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για πρόβλημα συγκέντρωσης.

Μετά την ήττα (2-0) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Ατρόμητου Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: " Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι, ειδικά όσο το σκορ ήταν κοντά. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, μια ποιοτική ομάδα που στα πρώτα λεπτά πιέζει και βάζει γκολ.

Ξέραμε ότι η πίεση αργότερα θα ήταν μεγάλη και ήταν σημαντικό για εμάς να είμαστε ήρεμοι, να ελέγξουμε το τέμπο, αλλά και να δημιουργήσουμε προβλήματα. Χρειάζεται και τύχη, το πρώτο γκολ στο σουτ του Ποντένσε κόντραρε και η μπάλα άλλαξε πορεία. Δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και στο Καραϊσκάκη θα ήταν δύσκολο να γυρίσεις τέτοιο ματς".

- Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν αντέδρασε ακόμα και μετά την αποβολή:

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κεφαλιά του Γαρουφαλιά. Μετά την αποβολή, Ταλόχα και Γιακουμάκης βγήκαν στην κόντρα, αλλά καθυστέρησαν και χάσαμε τη μπάλα. Υστερήσαμε στην τελική πάσα, υπήρξαν οι προϋποθέσεις, αν είχαμε καθαρότερο μυαλό θα δημιουργούσαμε ευκαιρίες".

- Ανησυχήσατε ότι το σκορ θα ξεφύγει μετά το 2-0;

"Όταν παίζεις με μια ποιοτική ομάδα ξέρεις ότι μπορεί να σε σκοτώσει. Μέχρι το 60' αμυνθήκαμε σωστά. Θέλει συγκέντρωση, ηρεμία. Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ και να παίξουμε ανοιχτά. Δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο να παίξουμε τον Ολυμπιακό στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να βλέπεις τις δυνατότητες που έχει η ομάδα σου. Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά ξαναλέω ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να δουλέψουμε στο θέμα της συγκέντρωσης. Δεν είναι το θέμα αγωνιστικό, αλλά θέμα συγκέντρωσης, που απέναντι σε ποιοτικές ομάδες αυτό κοστίζει".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ