ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Ζητούμενο για τον Αστέρα οι επενδύσεις, αλλά και η προστασία τους"

"Ζητούμενο για τον Αστέρα οι επενδύσεις, αλλά και η προστασία τους"
Αστέρας Τρίπολης INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Ντάλλας, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και το μαγκαζίνο του σταθμού, με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο.

Για την διαιτησία του αγώνα με το Λεβαδειακό, για τη φιλοσοφία του Αστέρα Τρίπολης και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας της Αρκαδίας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 o υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Ντάλλας.

Για τη διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό: " Υπάρχει δυσαρέσκεια. Δε φωνάζουμε για να ευνοηθούμε στα επόμενα παιχνίδια, δε λέμε ότι ο κ. Βοσκάκης είναι υπεύθυνος για την ήττα, απλά πρέπει να επισημανθούν κάποια πράγματα. Ο Γιαννιώτας και ο Μάσα έφυγαν κουτσαίνοντας από το γήπεδο, χωρίς να υπάρξει τιμωρία για τους αντιπάλους τους. Ο Κώτσιος έπαιξε 90 λεπτά, παρότι κουτούλησε τον Μπαράλες.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό κρούσμα. Και με τον ΠΑΟΚ, παρότι ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία, αδικηθήκαμε. Ειδικά τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν ήταν κανονικότατα και το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό".

Για τη φιλοσοφία του Αστέρα Τρίπολης: " Ο σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις, έχουμε απαιτήσεις και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Το ζητούμενο για τον Αστέρα είναι οι επενδύσεις, αλλά και η προστασία των επενδύσεων. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε το αγωνιστικό πλαίσιο, διότι ο σύλλογος μόνο με αυτό ασχολείται, ούτως ώστε να είναι και η ομάδα του χρόνου στην Ευρώπη και σκοπός μας είναι κάθε σεζόν να πηγαίνουμε καλύτερα και πιο ψηλά".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου: " Οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Ιανουαρίου και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα με ποδοσφαιριστές τύπου Ιγκλέσιας, στοχεύοντας να πάρουμε έναν ακόμα παίκτη".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ