ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παράσχος: "Το μεγάλο ψάρι, τρώει το μικρό"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παράσχος, Αστέρας (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στη διαιτησία στους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως πάντα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην διαιτησία και ανέφερε πως πάντα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, εκφράζοντας τα παράπονά του.

"Αρχικά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ επί ίσοις όροις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ, ώστε να τους αγχώσουμε με το προβάδισμά μας", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Αισθάνομαι αδικημένος και στα δυο παιχνίδια. Στο πρώτο ματς βρέθηκαν σε θέση οδηγού με γκολ οφσάιντ, ενώ σήμερα το γκολ του Τσιλιανίδη είναι καθαρό. Αν μετρούσε, επειδή ήταν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πολλά μπορούσαν να γίνουν.

Το έχω ζήσει πολλά χρόνια, πάντα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Το σημερινό ήταν μια διαπίστωση ακόμα. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους, καλή ανάσταση και εις το επανιδείν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ