ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: "Έχω να κάνω μια δουλειά και θα την κάνω μέχρι το τέλος"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε πως θα παραμείνει μέχρι τέλος για να κάνει τη δουλειά του στους Αρκάδες.

Ο Αστέρας πήρε στο τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό έναν σημαντικό βαθμό, όπως τόνισε ο Σάββας Παντελίδης, ενόψει και της συνέχειας. Έναν βαθμό που θα του δώσει ώθηση μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όμως ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για αποχώρηση του λέγοντας πως στον ίδιο δεν έχει μιλήσει κανείς για κάτι τέτοιο και τόνισε πως έχει να φέρει εις πέρας μια δουλειά στον Αστέρα. Όσο για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου στάθηκε στο άγχος που είχε η ομάδα του και φάνηκε σε όλο το 90λεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Θεωρώ ότι η δική μου ομάδα είχε αρκετό άγχος αλλά συνολικά, νομίζω ότι ήμασταν ποιοτικά καλύτεροι. Όταν έρχεσαι σ' αυτό το γήπεδο και ο αντίπαλος δεν κάνει ούτε μια φάση μέσα από την περιοχή... Απλά δεν νομίζω ότι η τύχη είναι μαζί μας, μπορούμε να δεχτούμε γκολ με τον πιο απίθανο τρόπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν ν' αντιδράσουν σ' αυτό που μας έχει συμβεί τουλάχιστον τέσσερις φορές και το κατάφεραν.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο σημερινός βαθμός, θεωρώ πως θα μας δώσει ώθηση να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία παρότι τη στιγμή αυτή ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, θεωρώ πως αυτή ήταν η δική μου ομάδα.

Κλείνοντας θέλω να πω κάτι. Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα βγαίνουν στην επιφάνεια, και γράφεται ότι φεύγω, πάω αλλού, έχω πρόταση από ομάδες. Δεν μ΄έχει ενοχλήσει κανένας. Βλέπουμε και ομάδες που έχουν προπονητές και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα και σ' εκείνους. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Έχω μια δουλειά εδώ να κάνω και θα την κάνω μέχρι το τέλος, όπως πρέπει".

Για το αν νιώθει ότι η τύχη ευνόησε την ομάδα του στο παιχνίδι;
"Έχουμε χάσει τέσσερα παιχνίδια μετά το 85' και έχουμε δεχθεί πέντε γκολ με πέναλτι. Και στο σημερινό ματς δεχτήκαμε ένα γκολ που δύσκολα μπαίνει. Και χωρίς τερματοφύλακα να ήμασταν δύσκολα μπαίνει. Δεν εννοώ ότι φταίει ο τερματοφύλακας αλλά θέλει αρκετή τύχη για να μπει αυτό το γκολ. Οπότε, αν νιώθουμε τόσο πολύ άτυχοι μέχρι σήμερα, μας έδωσε κάτι πίσω. Αυτό όμως που μας έδωσε περισσότερο είναι η ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γι΄αυτό είμαι σίγουρος".

Για το αν το άγχος των δύο ομάδων επηρέασε την εικόνα του ματς;
"Οι δύο ομάδες είχαν διαφορετικά κίνητρα στο σημερινό ματς, γι' αυτό και εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν καλή. Ο Παναιτωλικός έρχεται από δύο νίκες κι επειδή ακολουθεί γι' αυτούς δύσκολο πρόγραμμα, φαντάζομαι ότι έβλεπαν το σημερινό παιχνίδι σαν μια ώθηση για να αντεπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμα, όπου θα υπάρχει δυσκολία στο να μαζέψουν βαθμούς. Άρα δεδομένα υπάρχει άγχος. Σ' εμάς προκαλεί άγχος η βαθμολογία. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα μου να μην κρατάει καθόλου τη μπάλα. Αμυνόμασταν σωστά, δεν είχαμε προβλήματα δεν μπορούσαμε ν αλλάξουμε δεύτερη- τρίτη πάσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ