ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Καταρρεύσαμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Βενγκέρ: "Καταρρεύσαμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Αδικαιολόγητη έκρινε την εικόνα της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ, δηλώνοντας απογοητευμένος από το πως εξελίχθηκε η βραδιά. Τι είπε για την απώλεια του Κονσιελνί.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ με το πέρας της αναμέτρησης της Άρσεναλ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τετάρτης (15/2), τονίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της απώλειας του Λοράν Κονσιελνί.

"Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και το πιο σημαντικό ήταν ότι χάσαμε το Λορέν Κονσιελνί. Καταρρεύσαμε νοητικά. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Γενικώς, πρέπει να πω ότι η Μπάγερν ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς ρίξαμε το επίπεδό μας. Το τρίτο γκολ τους μας 'σκότωσε', δεν είχαμε καμία αντίδραση. Φυσικά, είναι ένα σοκ να χάνουμε με τόσο μεγάλο σκορ”, είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως αισθάνεται, είπε: “Το πως αισθάνομαι δεν νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό, αλλά φυσικά και είναι απογοητευτικό”.

Οι φωνές που θέλουν τον 67χρονο εκτός "Emirates" αναμένεται να πληθύνουν μετά από την εν λόγω ήττα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ