ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν ήξερα τον Ράσφορντ"

Βενγκέρ: "Δεν ήξερα τον Ράσφορντ"
© GETTY IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε τον Μάρκους Ράσφορντ πριν ο 18χρονος άσος οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "16" του Europa League, ενώ παραδέχτηκε πως η Άρσεναλ έχει πολύ δύσκολο έργο στο "Old Trafford".

Ο φετινός τίτλος για την Άρσεναλ περνάει μέσα από το "Old Trafford" όπου αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/2) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να δίνει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή και να υποστηρίζει πως αυτό το ματς θα αποτελέσει δυνατό κρας-τεστ για τους Λονδρέζους.

"Εάν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε σε δυνατή θέση αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο. Το "Old Trafford" είναι μία δύσκολη έδρα. Ακόμα και αν είχαν χάσει από τη Μίντιλαντ θα έλεγα ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλη τη σεζόν δουλέψαμε για αυτή την περίοδο. Εδώ είναι που τεστάρεσαι πραγματικά.

Είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της σεζόν. Χρειάζεται να δείξουμε ποιότητα, νεύρα και επιθυμία", δήλωσε χαρακτηριστικά για το επικείμενο ντέρμπι που έχει να δώσει η Άρσεναλ και πρόσθεσε: "Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή εστιάζουμε σε εμάς αλλά έχω να πω για τον Φαν Χάαλ ότι έχει το σεβασμό και τη συμπάθειά μου".

Βενγκέρ: "Δεν ήξερα τον Ράσφορντ"
© IAN HODGSON

Ο Αλσατός τεχνικός ρωτήθηκε μάλιστα για τον 18χρονο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μίντιλαντ στο ντεμπούτο του με τους "κόκκινους διαβόλους" και δεν δίστασε να ομολογήσει πως δεν τον γνώριζε.

"Τον παρακολούθησα και ήταν αρκετά εντυπωσιακός. Δεν ήξερα τον Ράσφορντ αλλά γνώριζα όλους τους άλλους παίκτες. Ετοιμαζόμαστε για μία δυνατή εμφάνιση κόντρα στη Γιουνάιτεντ".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ