ΑΡΣΕΝΑΛ

Παπασταθόπουλος: "Νιώθω υπεύθυνος, ζητώ συγγνώμη"

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos reacts after the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Napoli and Arsenal at San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, April 18, 2019. Arsenal won 1-0.(AP Photo/Luca Bruno)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos reacts after the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Napoli and Arsenal at San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, April 18, 2019. Arsenal won 1-0.(AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με post στο Facebook πήρε πάνω του την ευθύνη για το 2-2 της Άρσεναλ με την Γουότφορντ και ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο των "κανονιέρηδων".

Η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουότφορντ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου να μην σημειώνει καλή εμφάνιση. Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και βγήκε μπροστά με δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Facebook.

"Το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας. Νιώθω υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, έτσι ζητώ συγγνώμη σε όλους σας. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι και θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχουμε τους στόχους μας" έγραψε ο Παπασταθόπουλος.

Παπασταθόπουλος: "Νιώθω υπεύθυνος, ζητώ συγγνώμη"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ