PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ - Άρσεναλ 2-2: Έκαναν χαρακίρι οι Λονδρέζοι

Arsenal's David Luiz, right, vies for the ball with Watford's Abdoulaye Doucoure during the English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept., 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's David Luiz, right, vies for the ball with Watford's Abdoulaye Doucoure during the English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept., 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρη στον Ομπαμεγιάνγκ όμως κατάφερε να αφήσει δύο βαθμούς στο "Vicarage Road", με την Γουότφορντ να σκοράρει δις και να φέρνει το ματς στα ίσα (VIDEOS).

Ματς που προσέφερε έντονες συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν, διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο "Vicarage Road", με τις Γουότφορντ και Άρσεναλ να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2 για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Κλέβερλι και Χολέμπας όμως η Άρσεναλ ήταν εκείνη που έδειξε αποτελεσματικότητα και κυνικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία, βρίσκοντας δις το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ομπαμεγιάνγκ.

Στο 21' ο Γκαμπονέζος επιθετικός εκτέλεσε τον Φόστερ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από ασίστ του Κολάσινατς ενώ στο 32' έδωσε αβαντάζ δύο τερμάτων στους κανονιέρηδες με κοντινό πλασέ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Εζίλ και Μέιτλαντ-Νάιλς.

Το 2-0 έδειχνε να είναι μαξιλαράκι ασφαλείας για την ομάδα του Έμερι όμως αποδείχτηκε πως τους... κοίμησε, με την Γουότφορντ να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, να δημιουργεί ευκαιριες και να δικαιώνεται.

Το σύνθημα για την αντεπίθεση των γηπεδούχων (ντεμπούτο για Κίκε Σάντσεθ-Φλόρες στον πάγκο τους μετά από την απόλυση του Χάβι Γκράθια) δόθηκε στο 53', με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να υποπέφτει σε τραγικό λάθος σε μεταβίβαση που έκανε στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του και τον Κλέβερλι να τιμωρεί τους Λονδρέζους μειώνοντας σε 2-1 με σουτ.

Μισή ώρα αργότερα ήταν η ώρα του έτερου στόπερ της Άρσεναλ για μία εσφαλμένη εκτίμηση φάσης, με τον Νταβίντ Λουίζ να κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Περέιρα και εκείνον να γράφει το 2-2 στο 81' από την άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μέσα στο 2019.

Στο 92' μάλιστα το σενάριο του αγώνα θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο εφιαλτικό για την Άρσεναλ, με την Γουότφορντ να αγγίζει μία επική ανατροπή αλλά το πλασέ του Ντουκουρέ από πλεονεκτική θέση να βρίσκει το Λένο σε ετοιμότητα.

Όσον αφορά στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η Μπόρνμουθ νίκησε 3-1 την Έβερτον στο "Ντιν Κορτ", έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Κάλουμ Γουίλσον (δύο γκολ) αλλά και εκμεταλλευόμενη σε πολύ μεγάλο βαθμό τα αρκετά λάθη στην άμυνα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 3-1 (28' 40' Μανέ, 72' Σαλάχ / 7' Βίλεμς)

Μπράιτον - Μπέρνλι 1-1 (48' Μοπέ / 90+1' Χέντρικ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-0 (8' πεν. Ράσφορντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-1 (66' Τζενεπό)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-0 (10' 23'Σον, 21' αυτ. Φαν Άανχολτ, 42' Λαμέλα)

Γουλβς - Τσέλσι 2-5 (69' αυτ. Άμπραχαμ, 85' Κουτρόνε / 31' Τομόρι, 34' 41' 56' Άμπραχαμ, 90+6' Μάουντ)

Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 3-2 (18' ΜακΛιν, 28' Κάντγουελ, 50' Πούκι / 45' Αγκουέρο, 88' Ρόντρι)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Μπόρνμουθ - Έβερτον 3-1 (23' 72' Γουίλσον, 67' Φρέιζερ / 44' Κάλβερτ-Λιούιν)

Γουότφορντ - Άρσεναλ 2-2 (53' Κλέβερλι, 81' πεν. Περέιρα / 21' 32' Ομπαμεγιάνγκ)

Δευτερα 16 Σεπτεμβρίου

Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 3-1: Ασταμάτητη με σούπερ Μανέ και Φιρμίνο
Premier League: Σαρωτικές Τότεναμ και Τσέλσι, νίκη-ανάσα για Γιουνάιτεντ
Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Ο Πούκι έβαλε φρένο στους "Σίτιζενς"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ