ΑΓΓΛΙΑ

Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Ο Πούκι έβαλε φρένο στους "Σίτιζενς"

Manchester City's Sergio Aguero, left, and David Silva stand dejected after conceding the first goal during the English Premier League soccer match between Norwich City and Manchester City at Carrow Road, Norwich, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (Joe Giddens/PA via AP)
Manchester City's Sergio Aguero, left, and David Silva stand dejected after conceding the first goal during the English Premier League soccer match between Norwich City and Manchester City at Carrow Road, Norwich, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (Joe Giddens/PA via AP) JOE GIDDENS/PA VIA AP

Η Νόριτς επικράτησε με 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη για παραμονή και παράλληλα έστειλε την ομάδα του Γκουαρντιόλα στο -5 από την Λίβερπουλ.

Στο -5 από την Λίβερπουλ μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται πια η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Νόριτς σε μία αναμέτρηση στην οποία δεν πήγε τίποτα καλά για τους "σίτιζενς".

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την κατοχή της μπάλας από την αρχή του ματς, όμως ήταν φλύαρη.

Η άμυνα των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα στο πρώτο κρας τεστ της απέτυχε. Στο 18' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ΜακΛίν πήδηξε μόνος στο πρώτο δοκάρι αφού ο Στέρλινγκ που τον μάρκαρε τον έχασε και με κεφαλιά έκανε ο Σκοτσέζος έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στην Premier League.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε μετά το 1-0 με την Μάντσεστερ Σίτι να δείχνει άνευρη. Οι γηπεδούχοι έδωσαν πολλά μέτρα και έψαχναν να βρουν χώρο για την αντεπίθεση. Όταν τους δόθηκε το έκαναν με υποδειγματικό τρόπο. Στο 28' ο Στίπεμαν με κάθετη βρήκε τον Πούκι, εκείνος πανέξυπνα γύρισε την μπάλα στον Κάντγουελ που προ κενής εστίας έκανε το 2-0 για την Νόριτς.

Το δεύτερο γκολ φάνηκε να ξυπνά τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι οι οποίοι έκλεισαν στα καρέ τους τους γηπεδούχους. Στο 30' μετά από σέντρα του Ρόντρι ο Μπερνάντο Σίλβα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Στέρλινγκ τη δεύτερη με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κρουλ.

Η πίεση συνεχίστηκε και δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο απέδωσε καρπούς. Ο Μπερνάντο Σίλβα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κουν Αγκουέρο με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την Μάντσεστερ Σίτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε φουριόζα για να φέρει το ματς στα ίσα. Μόνο που προδώθηκε από τα παιδικά λάθη της άμυνας της. Την πρώτη φορά το έκανε ο Στόουνς με τον Στίπερμαν να βγάζει τετ α τετ τον Πούκι, όμως ο Φινλανδός βγήκε πλάγια και αστόχησε.

Δευτερόλεπτα αργότερα ήταν σειρά του Οταμέντι να κάνει το λάθος. Ο Αργεντινός έχασε την μπάλα στην γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Μπουέντια, εκείνος γύρισε στον Πούκι με τον Φινλανδό να κάνει το 3-1!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απορούσε με αυτά που έβλεπε να κάνουν οι παίκτες του, έριξε στο γήπεδο τους Ντε Μπράινε και Ζεζούς χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε, είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως οι επιθετικοί του έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Κρουλ.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με σουτ του Ρόντρι έξω από την μεγάλη περιοχή. Στις καθυστερήσεις σε κάθε ένα από τα τέσσερα λεπτά έκαναν από μία τελικά, όμως καμία από τις προσπάθειες δεν βρήκε στόχο.

Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ στην μάχη της κορυφής, ενώ η Νόριτς πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΝΟΡΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 3-2 (HIGHLIGHTS)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ