ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράμσεϊ σε 38'' έβαλε εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι!

Arsenal's Aaron Ramsey, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Aaron Ramsey, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Φούλαμ όμως "όλα τα λεφτά" ήταν το τρίτο των "κανονιέρηδων", με τον Ράμσεϊ να "ζωγραφίζει" με το που μπήκε στο ματς (VIDEO).

Τεράστια κλάση! Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι φευγάτος από την Άρσεναλ (δεν του έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν) όμως στον αγώνα με την Φούλαμ απέδειξε πως όχι μόνο έχει θέση στο ρόστερ των "κανονιέρηδων" αλλά είναι και από τους ποιοτικότερους παίκτες τους.

Αναφερόμαστε στη φάση του τρίτου γκολ της Άρσεναλ στο "Κρέιβεν Κότατζ" στο 67ο λεπτό, με τους παίκτες του Έμερι να κρύβουν τη μπάλα και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα με ένα ασύλληπτης έμπνευσης τακουνάκι του Ράμσει, μόλις 38 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς αντί του Ιγουόμπι.

Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα... Απολαύστε τον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ