ΑΡΣΕΝΑΛ

"Ο Λεβ πιθανός αντικαταστάτης του Βενγκέρ"

Germany's head coach Joachim Loew speaks at a news conference in Hamburg, Germany, Friday, Oct. 7, 2016. Germany faces the Czech Republic in a soccer World Cup qualifying match on Saturday, Oct. 8, 2016 in Hamburg. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP)
Germany's head coach Joachim Loew speaks at a news conference in Hamburg, Germany, Friday, Oct. 7, 2016. Germany faces the Czech Republic in a soccer World Cup qualifying match on Saturday, Oct. 8, 2016 in Hamburg. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP) DANIEL BOCKWOLDT/DPA VIA AP

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, θα είναι ο νο1 στόχος της Άρσεναλ για τη διαδοχή του Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το "ESPN".

Ο Γερμανός Γιόαχιμ Λεβ θα είναι ο κυριότερος υποψήφιος για τη διαδοχή του Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με πηγές του ESPN, εάν, όπως είναι όλο και πιο πιθανό, λήξει η 22χρονη συνεργασία του Αλσατού με την Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η θέση του Βενγκέρ στον πάγκο των Λονδρέζων μοιάζει ολοένα και πιο ασφυκτική, καθώς η Άρσεναλ μετράει 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιο του 68χρονου τεχνικού λήγει το καλοκαίρι του 2019, έχοντας ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια μετά από την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου Αγγλίας. Ωστόσο, όπως επικαλείται το "ESPN", ο Βενγκέρ δεν έχει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων των "κανονιέρηδων", ενώ το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως και της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς, έχουν επίσης ακουστεί για τον πάγκο της Άρσεναλ, με το "ESPN", όμως, να στέκεται στον Λεβ ως τον σημαντικότερο υποψήφιο. Ο 58χρονος Γερμανός έχει συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι το τέλος του Euro 2020, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι θα πειστεί να αφήσει τον πάγκο των παγκόσμιων πρωταθλητών μετά από τη λήξη του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αν και έχει να καθίσει σε πάγκο συλλόγου από το 2004, όταν προπονούσε την Αούστρια Βιέννης, θεωρείται ότι έχει όλες τις ικανότητες να αναλάβει μια ομάδα με τις απαιτήσεις της Άρσεναλ.

Για το μέλλον του Βενγκέρ πολλά αναμένονται να κριθούν από το εάν η Άρσεναλ καταφέρει να κατακτήσει το Europa League, το οποίο δίνει "εισιτήριο" για τους ομίλους του επόμενου Champions League, μιας και η κατάληψη της 4ης θέσης στην Premier League μοιάζει αρκετά δύσκολη, καθώς οι Λονδρέζοι βρίσκονται στο -13. Για την κατάκτηση του Europa League, θα πρέπει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια, αρχής γενομένης, από τη Μίλαν την οποία θα αντιμετωπίσει για τις "16" του θεσμού.

Photo credits: Daniel Bockwoldt/dpa via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ