ΑΡΣΕΝΑΛ

Έμερι: "Με βοηθήσατε να αισθανθώ το μεγαλείο της Άρσεναλ"

Έμερι: "Με βοηθήσατε να αισθανθώ το μεγαλείο της Άρσεναλ"

Ο Ουνάι Έμερι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Άρσεναλ μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, με τον ίδιο να κάνει αποχαιρετιστήρια δήλωση.

Παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ αποτέλεσε ο Ουνάι Έμερι ύστερα από 18 μήνες. Ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις, αφού οι Λονδρέζοι αγνοούν τη νίκη για ένα μήνα. Ο 48χρονος κάθισε για 78 παιχνίδια στον πάγκο των "κανονιέρηδων" με απολογισμό 43 νίκες, 16 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Ο ίδιος πάντως θέλησε να πει το δικό του "αντίο" στην ομάδα: "Ήταν τιμή μου να είμαι προπονητής της Άρσεναλ. Σε όλους τους οπαδούς μας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί με βοηθήσατε να καταλάβω και να αισθανθώ το μεγαλείο της Άρσεναλ.

Σε όλους όσους μας στηρίξατε, σε όλους όσοι ήρθατε στο γήπεδο, σε όλους όσοι περιμένατε μέσα στη βροχή και το κρύο για να με ευχαριστήσετε ύστερα από ένα ματς, θα ήθελα να πω ότι δούλεψα με πάθος και αφοσίωση. Δεν θα επιθυμούσα τίποτα παραπάνω απ' το να πετύχω καλύτερα αποτελέσματα για σας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους της Άρσεναλ. Ευχαριστώ τον Ιβάν Γκαζίδη που με καλωσόρισε στον κλαμπ. Μέχρι την τελευταία φορά, όλοι μου φέρθηκαν με σεβασμό και ειλικρίνεια".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ