ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Το μήνυμα του Γκουεντουζί στον Αρτέτα

Arsenal's Matteo Guendouzi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Matteo Guendouzi during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, in London England, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο Ματέο Γκουεντουζί έστειλε μήνυμα στον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος δεν τον υπολογίζει, δείχνοντάς του είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά.

Ως ηγέτης της Εθνικής Γαλλίας Κ21, ο Ματέο Γκουεντούζι, μετά τις δύο νίκες της ομάδας του επί της Γεωργίας (0-2) και του Αζερμπαϊτζάν (1-2) για το Nations League K21, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Μικέλ Αρτέτα, τον προπονητή , ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά.

Είναι γνωστές οι απαιτήσεις του Ισπανού τεχνικού της Άρσεναλ για τη στάση που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Οποιαδήποτε παρέκκλιση είναι λόγος να χάσει κάποιος παίκτης τη θέση του στην ομάδα. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και με τον Γκουεντουζί.

Ο Γάλλος ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα στη βασική ενδεκάδα, όταν προπονητής ήταν ο Ουνάι Έμερι, όμως λόγω της έντονης συμπεριφοράς του δεν βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στα πλάνα του Αρτέτα. Η φιλονικία που είχε με τον συμπατριώτη του Νιλ Μοπέ στην ήττα της Άρσεναλ (2-1) στο Μπράιτον τον Ιούνιο, στοίχισε από τον 21χρονο μέσο τη φανέλα βασικού και στην ουσία τον έθεσε εκτός ομάδας, αφού από τότε ο Γάλλος δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό.

Η ανάρτησή του στο Twitter: "Δύο παιχνίδα, έξι βαθμοί! Περήφανος για την ομάδα μου. Τώρα είναι ώρα να γυρίσουμε στη δουλειά”, είχε έναν και μόνο σκοπό. Να δείξει στον Αρτέτα ότι είναι έτοιμος να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη του και μαζί με αυτή και μια θέση στην ομάδα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ