ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Ομπαμεγιάνγκ έβγαλε στη σέντρα τον CEO της Ντόρτμουντ

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ αφιέρωσε φαρμακερή ατάκα στον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους Βεστφαλούς και ο φορ της Άρσεναλ απάντησε με σκληρά λόγια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη φυγή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ (τον Ιανουάριο του 2018 μεταγράφηκε στην Άρσεναλ) και παρόλα αυτά οι δύο πλευρές δεν έχουν θάψει ακόμη το τσεκούρι του πολέμου.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε στην γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung", με τον CEO των κιτρινόμαυρων να επιτίθεται στον Γκαμπονέζο φορ, λέγοντας πως πήγε στην Άρσεναλ μόνο και μόνο για τα χρήματα και πως τώρα θα παρακολουθεί λυπημένος από την τηλεόραση τους αγώνες του Champions League αντί να παίρνει μέρος σε αυτό.

"Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που παίζει τόσο καλά για την Άρσεναλ, πιθανότατα θα βλέπει την καρδιά του να ζεσταίνεται όταν θα κοιτάζει τον τραπεζικό του λογαριασμό τις Τετάρτες όπου θα μπορεί μόνο να βλέπει Champions League και να είναι λυπημένος", είπε μεταξύ άλλων ο Βάτσκε, με τον Ομπαμεγιάνγκ να περνάει άμεσα στην αντεπίθεση.

"Καλύτερα για σένα να μη μιλήσω ποτέ γιατί έφυγα πραγματικά από την Ντόρτμουντ κύριε Βάτσκε. Είσαι μεγάλος κλόουν. Θυμάμαι όταν έλεγες πως δεν θα πουλούσες ποτέ τον Ουσμάν και έπειτα είδες μπροστά σου τα 100.000.000 ευρώ και ήσουν ο πρώτος που άρπαξες αυτά τα χρήματα.

Σε παρακαλώ μην μιλάς για χρήματα!!! Σε παρακαλώ άφησέ με ήσυχο", σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ομπαμεγιάνγκ.

Σημειώνεται πως ο Ομπαμεγιάνγκ έπαιξε για μία πενταετία για την Ντόρτμουντ (2013-2018) και ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Bundesliga τη σεζόν 2016-17, με την Άρσεναλ να δαπανά 56 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει και εκείνον να μετράει έκτοτε 49 γκολ σε 73 ματς με τη φανέλα των Λονδρέζων.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-1: Ήταν ντέρμπι για μερικά λεπτά
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ