ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ατζαμής ο Αμπαμεγιάνγκ, του έπεσε το Κύπελλο

Arsenal's players celebrate with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's players celebrate with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Ο Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ στην προσπάθεια του να σηκώσει το Κύπελλο Αγγλίας του έπεσε και λίγο έλειψε να το σπάσει με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε γέλια. (VIDEO)

Ο Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Αγγλίας ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος επιθετικός που ήταν και αρχηγός των "κανονιέρηδων" στην προσπάθεια να πάρει το Κύπελλο και να το σηκώσει μαζί με τους συμπαίκτες του έδειξε πως είναι ατζαμής καθώς αυτό του έφυγε από τα χέρια και φάνηκε πως έσπασε την ώρα που οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε γέλια.

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang holds the trophy celebrating with team mates players celebrate with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang holds the trophy celebrating with team mates players celebrate with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Τελικά όμως ευτυχώς το τρόπαιο δεν είχε σπάσει απλά είχε φύγει η βάση του με αποτέλεσμα ο Ομπαμεγιάνγκ να το πάρει και να το σηκώσει στον ουρανό του Γουέμπλεϊ πανηγυρίζοντας για τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ