ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αποκάλυψε την δεύτερη φανέλα για τη νέα χρονιά

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's second goal during the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's second goal during the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) AP

Η Άρσεναλ έβγαλε στην δημοσιότητα την δεύτερη εμφάνισή της για την νέα χρονιά, η οποία φέρνει ωραίες αναμνήσεις στους φίλους της από το παλιό της γήπεδο, το θρυλικό Χάιμπουρι.

Η Άρσεναλ αποκάλυψε και την δεύτερη φανέλα της για τα εκτός έδρας παιχνίδια ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία είναι πλήρως ταυτισμένη με το παλιό γήπεδο των Gunners, το Χάιμπουρι.

Συγκεκριμένα αναπαριστά πάνω της τους μαρμάρινους διαδρόμους του παλιού γηπέδου στην ανατολική του πλευρά. Στο ωραίο βίντεο της παρουσίασης της νέας φανέλας, συμμετέχει και ο Πιέρ-Εμερικ Ομπαμεγιάνγκ (ως πιόνι της σκακιέρας), ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου.

Η εμφάνιση είναι σχεδιασμένη από την adidas, ενώ για πρώτη φορά θα φορεθεί από την γυναικεία ομάδα στις 22 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν-Ζερμέν για τον προημιτελικό του Champions League.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ