ΑΡΗΣ

Τοπούζης: "Είμαι εδώ για να δουλέψω"

Τοπούζης: "Είμαι εδώ για να δουλέψω"

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη, Θανάσης Τοπούζης, μίλησε για το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας, το κλίμα στα αποδυτήρια καθώς και την απόφασή του να μείνει τελικά στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή το πρώτο του γκολ με την μεγάλη ομάδα ο 19χρονος επιθετικός του Άρη, ο Θανάσης Τοπούζης, τοποθετήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ της Αυστρίας.


Δεν έκρυψε την χαρά του για το πρώτο του γκολ με την μεγάλη ομάδα στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα ο δεύτερος σκόρερ της πρωταθλήτριας Κ20 στην περσινή χρονιά όπως και το ότι ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ακόμη ο Τοπούζης δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει σε όποια θέση του ζητηθεί από τον Σάκη Τσιώλη ζητώντας όμως και λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις νέες του ανάγκες.


Για το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα, ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός του Άρη δήλωσε: "Σίγουρα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα με βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Είναι θετικό το ότι πέτυχα γκολ με την πρώτη μου εμφάνιση στην ομάδα. Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια".


Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του, είπε: "Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω από την β΄ ομάδα. Νιώθω ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα".


Σχετικά με την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση παραμονής του στον Άρη, και το αίσιο τέλος που έφερε η υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου, είχε να σχολιάσει: "Ήμουν αρκετό καιρό σε αναμονή. Περίμενα. Έγινε κρούση από την διοίκηση του Άρη. Ήξερα ότι με ήθελε ο προπονητής και η διοίκηση κι έτσι έμεινα στον Άρη. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους".


"Είμαι εδώ για να δουλέψω" είπε, και συνέχισε μιλώντας για την προτεραιότητά του: "Δεν ήταν προτεραιότητά μου να μείνω στην ομάδα. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Όταν είδα ότι ο κ. Τσιώλης δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αμέσως έγινε προτεραιότητά μου ο Άρης. Όλα τα παιδιά παλεύουμε και δουλεύουμε για να αποδείξουμε αυτό που ξέρουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα".


Ο Θανάσης Τοπούζης τέλος, σε ερώτηση για το ποια θέση του ταιριάζει περισσότερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απάντησε: "Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν έχω παίξει ποτέ σε μία θέση. Ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα το κάνω. Θα αντεπεξέλθω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα να βρω τα πατήματά μου γιατί ήμουν πολύ καιρό έξω".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ