ΑΡΗΣ

Θέλει το "μπαμ" με Σικαμπάλα ο Άρης!

Θέλει το "μπαμ" με Σικαμπάλα ο Άρης!
Σικαμπάλα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επιθυμεί να φέρει στον Άρη τον Σικαμπάλα ως δανεικό από τη Ζάμαλεκ. Στα υπόψη και ο Δημήτρης Ανάκογλου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ (VIDEO).

Μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του προσπαθεί να κάνει ο Άρης για το νέο πρωτάθλημα της Football League με την απόκτηση του Σικαμπάλα ως δανεικού από τη Ζάμαλεκ.

Ο διεθνής Αιγύπτιος προτάθηκε τις προηγούμενες μέρες δεδομένου ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ζάμαλεκ όπου και ανήκει.

Με δεδομένο ότι το ετήσιο συμβόλαιο του Σικαμπάλα με την ομάδα της Αιγύπτου είναι στις 300.000 ευρώ οι "κίτρινοι" κατέθεσαν πρόταση δανεισμού του για ένα χρόνο και περιμένουν να δουν ποια θα είναι η απάντηση που θα εισπράξουν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Άρη τόνισε σε αυτή του Σικαμπάλα ότι μπορούν να του προσφέρουν το πόσο των 120.000 ευρώ.

Ο Σικαμπάλα υπενθυμίζεται πως έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη διετία 2005-07 αλλά ανδρώθηκε με την Ζάμαλεκ τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 151 φορές, έχοντας σημειώσει 35 γκολ. Στην Ευρώπη εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί επίσης στην Πορτογαλία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο 30χρονος Σικαμπάλα αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος με τελευταίο παιχνίδι του να ήταν προχθές με την Ζάμαλεκ κόντρα στην Μαμελόντι από τη Νότιο Αφρική στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής (CAF).

Ασχολούνται και με Ανάκογλου

Παράλληλα στον Άρη ασχολούνται και με την περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Αυτό που προβληματίζει όμως είναι το υψηλό του κασέ. Για αυτό και ο 25χρονος Σερραίος μέσος δεν συμφώνησε με τον Ατρόμητο.

Η πλευρά του Άρη έχει ήδη προσεγγίσει τον Ανάκογλου με το οικονομικό να αποτελεί κριτήριο για την επίτευξη της συμφωνίας. Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, για να μεταγραφεί στην ΑΕΚ το Ιανουάριο του 2013. Ωστόσο το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στην Βέροια του Θοδωρή Καρυπίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ