ΑΡΗΣ

Σκόρδας: "Ξεφτίλα αυτό που συνέβη"

Σκόρδας: "Ξεφτίλα αυτό που συνέβη"
Σκόρδας INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Σκόρδας σε δηλώσεις του μετά το ματς στα Περιβόλια τα έβαλε με τους δύο από τους τρεις διαιτητές. Ο Άρης θέλει να μηνύσει τον Μάνταλο για χτύπημα στον Τάσο Μπακασέτα!

Με τους δύο από τους τρεις διαιτητές τα έβαλε μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Περιβόλια των Χανίων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.

Ακόμη μίλησε και για την σύγχυση που υπήρξε με τον τεχνικό του Άρη, Σούλη Παπαδόπουλο, και τον Κρίστι Βαγγέλη.

"Είναι ξεφτίλα αυτό που συνέβη σήμερα και αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Την Τετάρτη θα πάμε στα αρμόδια όργανα να διαμαρτυρηθούμε.

Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος που παίρνει ένα χαρτζιλικάκι να καταδικάζει μια τεράστια ομάδα με 100 χρόνια ιστορίας. Έγινε ένα έγκλημα από ένα ανθρωπάκι που δεν ξέρω από ποιον τα… πήρε.

Είπα όντως στον Βαγγέλη να πέσουν κάτω και να μη συνεχίσουν το παιχνίδι όμως σεβάστηκα τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών. Το αποτέλεσμα αυτό δεν σηματοδοτεί τίποτα. Ο Άρης δεν πεθαίνει και δεν θα πεθάνει ποτέ", τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του Άρη παρέμεναν μετά την λήξη του παιχνιδιού έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών για να κάνουν μήνυση στον Μάνταλο επειδή όπως υποστήριζαν χτύπησε τον Τάσο Μπακασέτα!

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ