ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν τελείωσε τίποτα"

Παπαδόπουλος: "Δεν τελείωσε τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του Άρη απέναντι στον Αστέρα ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα ετοιμαστεί για μία ακόμα μάχη στην Ξάνθη.

"Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με τη βοήθεια του κόσμου. Προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα, ελέγξαμε τον ρυθμό και πετύχαμε έναν όμορφο γκολ με τον Ανδρέα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με γκολ και μας έφυγε το άγχος. Η Τρίπολη σκόραρε ένα περίεργο, και μετά εμείς πετύχαμε αλλά δύο γκολ. Μου άρεσε ο αγώνας, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να χαρώ καθώς πρέπει πρώτα να παραμείνουμε στην κατηγορία",

Έχουμε ακόμα ένας ματς. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και αύριο, και από την Τρίτη θα ετοιμαστούμε για ακόμα μια μάχη στην Ξάνθη, που ελπίζω να κερδίσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για τα συναισθήματα του δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Είμαι αισιόδοξος, αλλά και προβληματισμένος διότι μπορεί να μην νικήσουμε στην Ξάνθη και να μην παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν κερδίσουμε, θα μείνουμε σίγουρα και δεν θα μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Είναι κρίμα ο Άρης με αυτόν τον κόσμο να παλεύει για τη σωτηρία του. Θα μπορούσε να έχει 6-7 βαθμούς παραπάνω και να μην βρίσκεται εδώ".

Για την εικόνα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε: "Αυτά τα στοιχεία που είδαμε σήμερα, θα τα δούμε και με την Ξάνθη. Αν τον Αστέρα τον παίξεις πολύ ανοικτά θα έχεις πρόβλημα, όπως και αν παίξεις κλειστά. Η Ξάνθη είναι μια διαφορετική ομάδα. Θα πάμε πολύ καλά διαβασμένοι και θα βγάλουμε στοιχεία επιβίωσης".

Για τον Ανδρέα Τάτο σχολίασε: "Θέλει ειδική μεταχείριση. Έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν που συνηθίζει να παίζει. Μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Έχει τρομερά πόδια. Βοηθά πολύ τον Άρη και θα είναι σημαντικός αν παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, όπως και τα άλλα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ