ΑΡΗΣ

Ιντέγε: "Θα αποφασίσω στην πατρίδα μου με την οικογένειά μου αν θα μείνω στον Άρη"

Ιντέγε: "Θα αποφασίσω στην πατρίδα μου με την οικογένειά μου αν θα μείνω στον Άρη"

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για το μέλλον του στον Άρη και τόνισε ότι θα αποφασίσει όταν επιστρέψει στην πατρίδα του για το ζήτημα της παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συνέντευξη στο Mega παραχώρησε ο Μπράουν Ιντέγε. Ο παίκτης του Άρη μίλησε για αρκετά ζητήματα, ενώ αναφέρθηκε και για τη συνεργασία του με τους Κίτρινους.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι θα αποφασίσει το μέλλον του μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του: "Είχα μια συζήτηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον ενημέρωσα οτι θα ήθελα να ολοκληρώσω τη αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια θα πάω με την οικογένεια μου στη πατρίδα μου και εκεί θα αποφασίσω".

Όσον αφορά το αν παίζουν ρόλο τα χρήματα τόνισε: " Πρώτα απ ‘ όλα το να περνάω καλά σε μια ομάδα. Στη συνέχεια τα χρήματα, γιατί είμαστε επαγγελματίες αθλητές και ζούμε από αυτό".

Για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ: "Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους γιατί αυτοί είναι το κίνητρο μας, μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα, που ξέρει πως να κυκλοφορεί τη μπάλα. Εμείς αποδείξαμε ότι έχουμε τη καλύτερη ομάδα και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Ήταν καλό που ξεκινήσαμε με νίκη τα playoffs".

Για το πώς πέρασε στην καραντίνα: "Πέρασα πολύ χρόνο διαβάζοντας βιβλία ενώ κατάφερα να βελτιώσω τις ικανότητές μου στο παιχνίδι FIFA", ενώ σε ερώτηση αν είναι καλύτερος μάγειρας ή ποδοσφαιριστής απάντησε: "Είμαι πολύ καλός και στα δύο".

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο σπίτι του: "Διάλεξα αυτό το σπίτι γιατί όταν ξυπνάω και βλέπω αυτή τη θέα, αισθάνομαι ευτυχισμένος".

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του για τον ρατσισμό και τα γεγονότα στις ΗΠΑ: "Δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει. Νομίζω ότι το σύστημα δεν είναι δίκαιο με τους μαύρους ανθρώπους. Όπως λέει το ρητό, οι ζωές τους μετράνε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ