ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Ο ΠΑΟΚ δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, απέδωσε τη μεγάλη νίκη (4-2) επί του ΠΑΟΚ στην αποφασιστικότητα των παικτών του και τόνισε ότι οι αντίπαλοι δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα όταν την είχαν στην κατοχή τους.

Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ 4-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και της 17ης αγωνιστικής και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 51 ματς του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των κίτρινων, Μίχαελ Ένινγκ, στάθηκε στην θέληση και την αποφασιστικότητα των παικτών του, την ώθηση που έδωσε το κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης και τόνισε ότι οι αντίπαλοι δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα όταν την είχαν στην κατοχή τους.

Το θέλαμε περισσότερο, με αυτή την υποστήριξη του κόσμου μπορέσαμε ν' ανταπεξέλθουμε, παρά τις αρχικές δυσκολίες που συναντήσαμε. Δεν είχαμε συγκέντρωση και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Παίξαμε έξυπνα, ο ΠΑΟΚ είχε δυσκολία, δεν ήξερε να τι να κάνει με την μπάλα. Η αλήθεια ότι έχω μεγάλη καριέρα πίσω μου. Όταν πέτυχε την άνοδο με τη Νυρεμβέργη ένιωσα επίσης υπερήφανος. Εδώ είναι ιδιαίτερες καταστάσεις", υποστήριξε στην κάμερα της NOVA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ