ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Τόνσο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Χωρίς Τόνσο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Μαρτίν Τόνσο κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής από τον τεχνικό του Άρη, Σάββα Παντελίδη, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (6/4, 19:00). Δύσκολα θα παίξει ξανά στη σεζόν Επέστρεψε ο Φραν Βέλεθ.

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (6/4, 19:00) - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

O Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός αποστολής για την Αθήνα τον Μαρτίν Τόνσο. Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στη διάρκεια της εβδομάδας έκανε ατομικές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος. Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην αποστολή των κίτρινων επέστρεψε ο 27χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Φραν Βέλεθ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του (έλειψε από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής εντός έδρας με τον ΟΦΗ).

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Γιουνές, Νίκο Μαρτίνες, Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ροζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ