ΑΡΗΣ

Άρης: Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Αυγενάκη με Καρυπίδη

Άρης: Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Αυγενάκη με Καρυπίδη
EUROKINISSI

Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, συζητώντας θέματα που αφορούν την ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης και τον ερασιτέχνη.

Σε μία παραγωγική συζήτηση προχώρησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης στην σημερινή συνάντηση (30/8) που είχαν στην Θεσσαλονίκη και διήρκεσε περίπου μία ώρα. Οι δύο άνδρες στάθηκαν σε δύο σοβαρά θέματα που αφορούν τον οργανισμό των "κιτρινόμαυρων", όπως είναι η ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με παλιές οφειλές του ερασιτέχνη με ποιο σημαντικό, αυτό της ΔΕΗ. Ακόμη ζήτησε από τον Υφυπουργό να υπάρξει σταθερότητα και να δοθούν λύσεις, έτσι ώστε να υπάρξει εξέλιξη στην ανάπλαση του γηπέδου και να μην παρουσιάζονται εμπόδια. Αναλύθηκε το πλάνο για το γηπεδικό αλλά και το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το πρόγραμμα χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.

Photo Credits:Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ