ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με Σαββίδη και Καρυπίδη ο Αυγενάκης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την Πέμπτη (29/8) και την Παρασκευή (30/8) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπου μεταξύ άλλων θα έχει συνάντηση με τους Ιβάν Σαββίδη και Θόδωρο Καρυπίδη.

Διαδοχικά ραντεβού θα έχει την Πέμπτη (29/8) και την Παρασκευή (30/8) στη Θεσσαλονίκη ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί σήμερα στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Αργότερα θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League. Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καράογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής (30/8) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ