ΑΡΗΣ

Άρης: Σειρήνες από Γερμανία για Ένινγκ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει δεχθεί προσέγγιση από ομάδα της Γερμανίας και δεν θα απέκλειε την επιστροφή στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ διαψεύδει ότι κινείται για Ροζ.

Μπορεί στις 29 Φεβρουαρίου να συμφωνήθηκε προφορικά ανάμεσα στους Θόδωρου Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ η παραμονή του Γερμανού στον πάγκο του Άρη, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει μετά από δυο μήνες.

Δεν άλλαξαν μόνο λόγω της αναστολής της δράσης, η οποία κρίθηκε επιβεβλημένη από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά κι από το γεγονός ότι ομάδα της Γερμανίας έχει προσεγγίσει τον προπονητή των κίτρινων.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος ο Ένινγκ στους ανθρώπους του Άρη δεν θα απέκλειε την επιστροφή στην πατρίδα του κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Βέβαια θα πρέπει να το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε πρόταση για να προχωρήσει η υπόθεση.

Ο ΑΠΟΕΛ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΡΟΥΖ

Δημοσιεύματα από την Κύπρο ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ να κινείται με πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ. Ο 28χρονος Γάλλος (έχει αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ) δεν έχει ρήτρα με τον Άρη και προφανώς το ποσό για κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα θα ρυθμιστεί μέσα από διαπραγμάτευση.

Από την ομάδα της Λευκωσίας ξεκαθάριζαν ότι μπορεί ο Ροζ να είναι στη μακρά λίστα των παικτών που εξετάζουν, ωστόσο δεν έχουν προβεί σε πρόταση και δεν θα το κάνουν μέσα σε αυτές τις συνθήκες.

Το συμβόλαιο του Ροζ με τον Άρη εκπνέει το 2022.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ