ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία με Ένινγκ για παραμονή

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μίχαελ Ένινγκ συμφώνησε με τους Άγγελο Χαριστέα και Θόδωρο Καρυπίδη για την παραμονή του στον Άρη και την επόμενη σεζόν. Μένουν μόνο οι υπογραφές και ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός με τον Γερμανό να καταθέτει τις προτάσεις του.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (1/3, 19:00) για την τελευταία 26η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1, ωστόσο η συνάντηση τριών ωρών που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/2) οι Θόδωρος Καρυπίδης, Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ έβγαλε είδηση.

Όπως έγινε γνωστό από τους κίτρινους ο Γερμανός προπονητής έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο της ομάδας για την παραμονή του. Μένουν μόνον οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε από τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν με τον Γερμανό να καταθέτει τις προτάσεις του για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις στον Άγγελο Χαριστέα.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι επεκτάσεις συμβολαίων. Άλλωστε πολλοί βασικοί παίκτες της τρέχουσας σεζόν μένουν ελεύθεροι στο τέλος αυτής. Φυσικά ο Άγγελος Χαριστέας την ίδια ώρα προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα του ban για τις μεταγραφές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ