ΑΡΗΣ

Άρης: Πόρτα από Τόνσο σε Οσμάνλισπορ

Ο Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Λεμεσού EUROKINISSI SPORTS

Η Οσμάνλισπορ έκανε κρούση στον Μαρτίν Τόνσο προσφέροντας του υψηλό συμβόλαιο, αλλά ο Αργεντινός ύστερα από συζήτηση που είχε με τους κίτρινους απάντησε αρνητικά στους Τούρκους.

Μπορεί στον Άρη να έχουν επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος απαγόρευσης μεταγραφών - η FIFA απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου ενημερώνει πως οι κίτρινοι τιμωρούνται με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών τον Ιανουάριο εξαιτίας οφειλών προς τρεις παίκτες και έναν ατζέντη, οι οποίες αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ - αλλά τα μεταγραφικά τρέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Οσμάνλισπορ προσέγγισε τον Μαρτίν Τόνσο. Η ομάδα της Άγκυρας προσέφερε υψηλό συμβόλαιο στον 30χρονο Αργεντινό, ενώ ήταν διατεθειμένη να καλύψει και τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Άρη.

Μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας και να προσπαθεί να παραμείνει σε αυτή, αλλά ακόμη κι εκεί χρήματα υπάρχουν. Ο Τόνσο απάντησε αρνητικά ωστόσο στην Οσμάνλισπορ. Παρά το γεγονός ότι ένιωσε κολακευμένος από την πρόταση, ουσιαστικά δεν μπήκε σε συζητήσεις.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό φαίνεται ότι έπαιξε και η συζήτηση που είχε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος του ζήτησε να μείνει στην ομάδα. Σε αυτή ο Άρης έδωσε να καταλάβει στον Τόνσο ότι είναι σημαντικός για την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια της σεζόν.

Photo credts: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ