ΑΡΗΣ

Άρης: Κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE / ARIS-PANSERAIKOS
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE / ARIS-PANSERAIKOS EUROKINISSI

H FIFA απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου ενημερώνει πως η ΠΑΕ Άρης τιμωρείται με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών τον Ιανουάριο εξαιτίας οφειλών προς τρεις παίκτες και έναν ατζέντη, οι οποίες αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος ο Άρης να μην καταφέρει να πραγματοποιήσει μεταγραφές κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς η FIFA απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, μέσω του οποίου ενημερώσει πως οι "κίτρινοι" έχουν οφειλές ύψους 1.000.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που οφείλονται, μαζί με τις προσαυξήσεις, σε τρεις παίκτες και έναν μάνατζερ.

Ο λόγος για τους Κρίστιαν Πορτίγιο, Ντιόγκο Σιστόν και Χαβιερ Ούμπιδες, καθώς και τον μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Ατρομήτου, οι οποίοι κατήγγειλαν την "κίτρινη" ΠΑΕ στη FIFA, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η FIFA δεν αναγνωρίζει νέο και παλιό ΑΦΜ, θεωρώντας πως πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες τον Άρη είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν το άνωθεν ποσό προκειμένου να μπορούν να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλά και γενικότερα. Βέβαια, προκύπτει ζήτημα με την περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, αλλά είναι πιθανό να μην μπορεί να αγωνιστεί μέχρι να υπάρξει ρύθμιση των χρεών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ