ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Χαριστέας έχει ζήσει από "μέσα" τρεις τεσσάρες επί του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης έχει σημειώσει τρεις τεσσάρες κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Χαριστέα στην ομάδα, είτε ως ποδοσφαιριστή είτε ως τεχνικό διευθυντή. Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμάται. (VIDEOS)

Μεγάλη ήταν η χθεσινή (4/1) βραδιά για τον Άρη κόντρα στον συμπολίτη ΠΑΟΚ, καθώς το εμφατικό 4-2 έβαλε τέλος σε ένα σερί 51 αήττητων αγώνων του Δικεφάλου και παράλληλα έδωσε... φτερά στην ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ.

Όλοι στο κίτρινο στρατόπεδο είναι εκστασιασμένοι με τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Δικέφαλο και δικαιολογημένα, αφού ήταν ένα αποτέλεσμα που το είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα απέναντι στον περσινό νταμπλούχο.

Μεγάλη η χαρά και για τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος έζησε για τρίτη φορά μια τεσσάρα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι δυο πρώτες ήταν ως ποδοσφαιριστής και η τρίτη ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Εν ολίγοις, γνωρίζει πολύ καλά το συναίσθημα...

"Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που χρειάζεται τον κόσμο ενωμένο, κάθε εβδομάδα με αυτό τον παλμό, είδατε ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν θετικά, από εκεί και πέρα μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια. Εγώ έχω ήδη το μυαλό μου στα επόμενα παιχνίδια, τα παιδιά έχουν λίγο χρόνο να διασκεδάσουν αλλά από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά", ανέφερε μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα, ενώ για το αν ζήλεψε και ήθελε να παίξει και αυτός στο παιχνίδι, απάντησε:

"Χαίρομαι από την άλλη πλευρά τώρα και η χαρά είναι διπλή. Όταν προσπαθείς, δουλεύεις για να μεταδόσεις πράγματα και οι παίκτες το παίρνουν με τον σωστό τρόπο, τότε το χαίρεσαι διπλά, δείξαμε ότι είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ".

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Στις 29 Αυγούστου 1998, ο 18χρονος τότε επιθετικός του Άρη σκόραρε δυο φορές στο 4-1 του Άρη στην Τούμπα. Ο ίδιος είχε σημειώσει τα δύο πρώτα γκολ του Άρη στο 15’ και στο 54’, ανοίγοντας τον δρόμο για τον θρίαμβο απέναντι στην ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν.

Την 1η Νοεμβρίου 2000, ο Άρης διέσυρε με 4-0 τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, με τον Χαριστέα να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ στο 71’ της και να το πανηγυρίζει δείχνοντας τα τρία δάχτυλά του, όσα και τα τέρματα που είχε σημειώσει κόντρα στον Δικέφαλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ