ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Σιώπης πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 168 παιχνίδια και τρελάθηκε

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μανώλης Σιώπης στο 7-2 επί του Άρη πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τρελάθηκε και έσπευσε να πανηγυρίσει ανεβαίνοντας στα κάγκελα με τους οπαδούς των "κιτρινόμαυρων". (VIDEO)

Ο Μανώλης Σιώπης εδώ και καιρό κυνηγούσε το πρώτο γκολ της καριέρας του και μάλιστα στη διάρκεια της χρονιάς είχε τρολάρει τον εαυτό του για μια χαμένη ευκαιρία που είχε στο ματς με τον Απόλλωνα.

Στο ματς του Άρη με την Ξάνθη όμως κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της καριέρας του, έστω και αν χρειάστηκε να εκτελέσει δυο πέναλτι, χάνοντας το πρώτο και ευστοχώντας στο δεύτερο. Και μάλιστα ένα πέναλτι το οποίο ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάλιστα επειδή ο Σιώπης είχε αστοχήσει στο πρώτο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο πριν εκτελέσει το δεύτερο πήγε από πάνω του ο Μαρτίνες και του έδωσε κάποιες συμβουλές για το πως να εκτελέσει σωστά και να νικήσει τον Ζίβκοβιτς.

Τελικά ο μέσος του Άρη ευστόχησε και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 168 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έξι χρόνια στη Super League με Πλατανιά, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Άρη.

Ο Σιώπης τρελάθηκε βλέποντας τη μπάλα στα δίχτυα και πήγε προς την εξέδρα των φανατικών φίλων του Άρη, ανέβηκε στα κάγκελα και πανηγύρισε μαζί τους σε έναν πανηγυρισμό που θύμισε τον ανάλογο που είχε κάνει ο Ντέμης Νικολαϊδης όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ στα κάγκελα της σκεπαστής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ