ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Λάρσον διαψεύδει περί "τελευταίας πληρωμής τον Οκτώβριο"

Άρης: Ο Λάρσον διαψεύδει περί "τελευταίας πληρωμής τον Οκτώβριο"

Ο επιθετικός του Άρη, Ντάνιελ Λάρσον, διαψεύδει ότι σε δηλώσεις του στη Σουηδία υποστήριξε ότι η τελευταία φορά που έλαβε πλήρη δόση ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

Η σουηδική σελίδα Fotbollskanalen φιλοξένησε γραπτή συνέντευξη του επιθετικού του Άρη, Ντάνιελ Λάρσον, στην οποία υποστήριζε ότι η τελευταία φορά που είδε να μπαίνει η πλήρη δόση του συμβολαίου στο λογαριασμό του ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

"Στην Ελλάδα και χωρίς τον κορονοϊό λαμβάναμε μέρος της δόσης του συμβολαίου. Δεν είναι τόσο φυσιολογικό. Ο τελευταίος μήνας που πήρα πλήρη δόση ήταν ο Οκτώβριος. Στην αρχή είχα θυμώσει.

Αλλά, μετά δεν μπορείς να κάνει κάτι περισσότερο. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί όλοι είναι απασχολημένοι με τον κορονοϊό. Ούτε που σκέφτομαι ότι μπορώ να περιμένω κάτι τώρα", ήταν τα λόγια που απέδωσε η Fotbollskanalen στον Ντάνιελ Λάρσον.

Ο ίδιος ο 33χρονος επιθετικός διέψευσε κατηγορηματικά και σε οργισμένο ύφος σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr μαζί του ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις και τις απέδωσε σε αποκύημα του συμπατριώτη του δημοσιογράφου.

"Δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Ο δημοσιογράφος έγραψε δικά του λόγια", υποστήριξε. Μάλιστα με γραπτή του δήλωση μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας του Άρη ο Λάρσον τονίσε: "Μου αρέσει να παίζω στον Άρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ