ΑΡΗΣ

Άρης: "Η κυβέρνηση έδειξε θέρμη για δίκαιη λύση και θα υπάρξει επαφή με τη FIFA"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε κοινή ανακοίνωσή τους ΠΑΕ και ΑΣ Άρης υποστηρίζουν ότι ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τους διαβεβαίωσε για τη θέρμη της κυβέρνησης για εξεύρεση δίκαιας λύσης στο θέμα του ban, ενώ έδωσε την υπόσχεση για επαφή με τη FIFA.

Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και το διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης και του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Οι κίτρινοι ζήτησαν συντονισμένα λύση στο θέμα του ban και της τιμωρίας απαγόρευσης μεταγραφών για τις δυο επόμενες διαδοχικές περιόδους που επιβλήθηκε από τη FIFA. Όπως υποστηρίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους, έλαβαν τη διαβεβαίωση για τη θέρμη της κυβέρνησης για την εξεύρεση δίκαιας λύσης στο θέμα του ban, αλλά και την υπόσχεση για επαφή με τη FIFA.

Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA. Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές. Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαριστέας: "H ομάδα πλήρωσε όλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος"
Άρης: Ο μονόδρομος των συμβολαίων που λήγουν και οι δυσκολίες
Η απειλή της FIFA στην ΕΠΟ λόγω Άρη
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ