ΑΡΗΣ

Άρης: Αισιοδοξία για άρση του ban

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η FIFA ζήτησε από τον Άρη να προσκομίσει συμπληρωματικά στοιχεία για το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών και στους κίτρινους υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για άρση της τιμωρίας.

Χαρμόσυνα μαντάτα έφθασαν στους ανθρώπους του Άρη μετά από πολύ καιρό στο θέμα του ban μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA για χρέη προς πρώην τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον εκπρόσωπο ενός εξ αυτών.

Τουλάχιστον έτσι ερμηνεύεται από τους κίτρινους το γεγονός ότι η FIFA ζήτησε να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία για να διευκρινίσουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους, σύμφωνα με την οποία υπάρχου δυο διαφορετικές εταιρίες που εκπροσωπούνται από αντίστοιχα διαφορετικά νομικά πρόσωπα και έχει δρομολογηθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, την οποία άλλωστε βαραίνουν τα χρέη.

"Είναι θετική εξέλιξη που μας δίνει ελπίδες", σχολίαζαν από τον Άρη. Συμπληρωματικά στοιχεία ζήτησε και η UEFA για τα δυο νομικά πρόσωπα μέσω του υπεύθυνου αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο Άγγελος Χαριστέας - προσπάθησε μέσω των προσωπικών του γνωριμιών με τις UEFA και FIFA - και το νομικό επιτελείο εργάστηκαν το διάστημα της διακοπής λόγω κορονοϊού προκειμένου να επιτευχθεί πρόοδος στο ζήτημα.

Άλλωστε δεν αφορά μόνο το μεταγραφικό σχεδιασμό (προσθήκες - αποχωρήσεις), αλλά και τα συμβόλαια βασικών παικτών που εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Άγγελος Χαριστέας ναι μεν έχει έλθει σε επαφή με παίκτες και εκπροσώπους τους όλο αυτό διάστημα, αλλά έχει τα χέρια του δεμένα, καθώς πρακτικά δεν μπορεί να προχωρήσει κάποια υπόθεση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ