ΑΡΗΣ

Αλκαράθ: "Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα"

Αλκαράθ: "Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Αλκαράθ χαρακτήρισε άσχημο αποτέλεσμα την ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του ήθελε πολύ το παιχνίδι.

"Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς δεν το κρατήσαμε. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός.

Σε ερώτηση για την παρουσία των Τάτου, Ζαραδούκα και Διαμαντάκου και σχετικά με τις αλλαγές που έκανε απάντησε:

"Η κατάσταση μας είναι πολύ δύσκολη, που δεν μπορούμε να σταθούμε σε ατομικό επίπεδο. Όλοι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Εννοείται ότι περιμένουμε πράγματα από αυτούς τους παίκτες. Οι αλλαγές μας έγιναν για να πάρουμε βοήθειες από άλλους παίκτες".

Σχετικά με την αποβολή του Παπαστεριανού είπε: "Δεν έχω πληροφόρηση. Βρίσκομαι στην Ελλάδα και βλέπω πως λειτουργούν οι διαιτητές και πόσα πράγματα συγχωρούνται", ενώ για το αμυντικό δίδυμο των Κοέλιο και Γιαννίτση, εξήγησε: "Δεν ήταν πείραμα γιατί ο Κοέλιο έχει ξαναπαίξει στόπερ".

Τέλος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν μπορώ να το σκεφτώ από τώρα. Πάντως, δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή να έχουμε τόσες απώλειες. Παίρνουμε συνέχεια κίτρινες κάρτες και αποβολές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ