Παραιτήθηκε συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη

Παραιτήθηκε συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το μέλος του προπονητικού τιμ, Ανδρέα Λαυδαριά, ο οποίος για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το μέλος του προπονητικού team κ. Ανδρέα Λαυδαριά, ο οποίος για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει. Ο κ. Λαυδαριάς έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΛ.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, το Δ.Σ. της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ζήση Ντελόπουλο, Σωτήρη Μάρκου, Τάσο Χριστακόπουλο, όλους τους υπαλλήλους των γραφείων, τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη, τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Φουσέκη, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Βάνη, το πραγματικά άψογο Ιατρικό team υπό τον κ. Μπασδέκη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τον Γεν. Αρχηγό Γιάννη Παυλίδη,τους φροντιστές Κώστα Τσαρέα και Βασίλη Αγγελάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλύτερη ακόμη συνέχεια στην μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Στη Λάρισα γνώρισα καλούς φίλους και είχα την τιμή να ανήκω στο τεχνικό team αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους.

Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω, αλλά αυτό γίνεται σε μια στιγμή που προσωπικά νιώθω όχι μόνο ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα, αλλά και σίγουρος για το μέλλον της ομάδας.

Με τιμή,

Ανδρέας Λαυδαριάς"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24