ΑΕΛ

Κούγιας: "Θα μείνω για πάντα στην ΑΕΛ, κάνω το κέφι μου"

Κούγιας: "Θα μείνω για πάντα στην ΑΕΛ, κάνω το κέφι μου"

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο Sport24.gr ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την ΑΕΛ, ότι η μπάλα είναι το κέφι του και απάντησε για τον λόγο που προ μηνών δήλωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στις 6 Φεβρουαρίου ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου ότι αποχωρεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο και από την ΑΕΛ: " Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα" .

Από τότε πέρασαν δύο μήνες και εννέα μέρες. Δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της Super League, με την ΑΕΛ στους 31 βαθμούς και τη 10η θέση δίχως να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα που αποτελεί δικό του δημιούργημα. Εξήγησε γιατί μίλησε για αποχώρηση τον Φεβρουάριο, υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα για να πουλήσει, ότι το ποδόσφαιρο είναι κέφι και απόλαυση γι' αυτόν και επεσήμανε πως θα μείνει για πάντα στην ΑΕΛ.

Η δήλωσή του έχει ως εξής: "Εγώ την έφτιαξα αυτήν την ομάδα και θέλω να την ευχαριστηθώ. Δεν θα ξανακάνω το λάθος που έκανα στα Γιάννινα, όπου άφησα 25 παίκτες, μια ομάδα με υγεία και με προπονητικά κέντρα. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι κέφι, δεν θα χαλάσω εγώ το κέφι μου επειδή το θέλουν κάποιοι νταραβεριτζήδες στην Αθήνα, με συνεργάτες από τα Τρίκαλα και τη Λάρισα. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση.

Εγώ την έφτιαξα αυτή την ομάδα, ούτε ένας προπονητής δεν έχει πάρει παίκτη. Έδιωξα τα... βαρίδια του Αναστασιάδη, του Τσιώλη και του Πάους που μέχρι τώρα πλήρωνα γι' αυτούς. Πλέον έχω μια ομάδα με προοπτική τριετίας τουλάχιστον και έχω σκοπό να την ευχαριστηθώ. Θα μείνω για πάντα στην ΑΕΛ. Περίμενα μήνες. Αν ήθελε κάποιος να ζητήσει την ΑΕΛ, θα μπορούσε να έρθει και να την πάρει. Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα θα την πουλούσα. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, βγάζω αρκετά από τη δουλειά μου. Το ποδόσφαιρο είναι η διασκέδασή μου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ