Η διοίκηση του "Αλκαζάρ" εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως η διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας ζήτησε απ' την ΕΕΑ να μην δώσει άδεια συμμετοχής στους "βυσσινί" για το νέο πρωτάθλημα λόγω οφειλών απ' την εποχή του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Νέα κόντρα ξέσπασε, αυτή τη φορά μεταξύ της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚ Λάρισας (σ.σ. Αλκαζάρ) και της ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή μία οφειλή των "βυσσινί" απ' την περίοδο που ιδιοκτήτης του συλλόγου ήταν ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

Οι διοικούντες την ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως η διοίκηση του Αλκαζάρ έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγελλματικού Αθλητισμού ζητώντας να μην πάρει άδεια η ΠΑΕ ΑΕΛ για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Η ανακοίνωση:

"Η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας, στην οποία προεδρεύει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγελλματικού Αθλητισμού ζητώντας να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League, για οφειλή προς αυτή της ΠΑΕ ΑΕΛ επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα και συγκεκριμένα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το στάδιο Αλκαζάρ τον Σεπτέμβριο του 2014, στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η καταγγελία γίνεται στο παρόν χρονικό σημείο, δηλαδή 2μιση χρόνια μετά και ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπη Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, με εξοφλημένες όλες τις οφειλές μέχρι σήμερα, που πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, καθώς και το διοικητικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό των γηπεδικών υποδομων της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα εμφανίζεται ως μοναδική εκκρεμότητα η απαίτηση της υπό τον κ. Κωσταρόπουλο διοικούσας επιτροπής του Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αγόγγυστα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ιδιοκτησίας, αλλά και όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σε ΙΚΑ,  Εφορία, προσωπικό και  πιστωτές, δηλώνει οτι δεν θα υποκύψει σε αυτήν την αχαρακτήριστη ενέργεια και ας μην αδειοδοτηθούμε και ας υποβιβαστούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24