ΑΕΛ

Γρηγορίου: "Κάναμε την χειρότερη εμφάνισή μας"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο κόουτς της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος μόνο με το βαθμό κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα του έκανε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν.

Σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 2-0 η ΑΕΛ με δύο εύστοχα πέναλτι από τον Ουάρντα, κατάφερε να σώσει τον βαθμό κόντρα στον Παναιτωλικό. Αυτό είναι και το μοναδικό θετικό που κράτησε από το ματς ο κόουτς των γηπεδούχων Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εικόνα της ΑΕΛ: "Κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση σήμερα και με διαφορά από το δεύτερο παιχνίδι. Τώρα όταν σε ένα παιχνίδι χάνεις με 0-2 μέχρι το 78' και ισοφαρίζεις σε 2-2 είναι κάτι που σε αφήνει ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα και μόνο".

Για το αν άλλαξε το κλίμα στην ομάδα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: "Πάντα η περίοδος του Ιανουαρίου, έχει προσθαφαιρέσεις, όταν μπαίνουν κάποια νέα παιδιά χρειάζονται τον απαραίτητο χρόνο. Οι τρεις που έπαιξαν σήμερα Μούζεκ, Σίλβα και Γκαζάλ δεν έχουν κάνει πάνω από μια προπόνηση με την ομάδα και συμμετείχαν στο παιχνίδι. Κάποιο ρόλο θα παίζει και αυτό αλλά με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε δεν θα έπρεπε να μείνουμε σε αυτό".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ