STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 2-2: Ο Ουάρντα έσωσε την Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα τέρματα του Ντάουντα, όμως ο Ουάρντα με δύο εύστοχα πέναλτι έδωσε το βαθμό στην ΑΕΛ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά σε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της ΑΕΛ, όμως ο Ουάρντα με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως έκαναν δύο χαζά πέναλτι στο τέλος και το πλήρωσαν

Αυτά που κρατάμε από την αναμέτρηση.

1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με την εικόνα τους την ΑΕΛ στο ξεκίνημα του αγώνα. Την ώρα που κάποιος θα περίμενε οι φιλοξενούμενοι να δώσουν μέτρα στην ομάδα της Λάρισας και να κυνηγήσουν το γκολ στις αντεπιθέσεις εκείνοι μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός κρατούσε την μπάλα, είχε την κατοχή και έπαιζε κυρίως από τα αριστερά. Ήταν εκείνη που προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή σε αντίθεση με την ΑΕΛ η οποία ήταν κακή. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά λάθη και έδειχναν εκτός κλίματος αγώνα.

2. Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑ ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ

Η ανωτερότητα του Παναιτωλικού επιβραβεύτηκε στο 28'. Ο Ντάουντα έκανε το σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση, μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Το εντυπωσιακό όμως ήταν ότι όλο το γήπεδο σηκώθηκε και χειροκρότησε τον Ντάουντα που έβαλε γκολ στην ομάδα τους. Παρεμπιπτόντως, ο Νιγηριανός είχε σκοράρει και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού, κόντρα στη Λαμία.

3. ΚΑΤΟΧΗ Η ΑΕΛ, ΓΚΟΛ ΞΑΝΑ Ο ΝΤΟΥΑΡΤΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα και προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Ναι μεν είχε την υπεροχή, αλλά αυτή ήταν ανούσια και ο Παναιτωλικός έδειχνε ικανός να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Έτσι και έγινε. Στο 63' ο Ρόσα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον Ντάουντα στην κίνηση με το αριστερό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, ο σκόρερ γνώρισε ξανά την αποθέωση από τον κόσμο, όπως συνέβη κι όταν έγινε αλλαγή.

4. ΧΑΖΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΟΥΑΡΝΤΑ

Η ΑΕΛ τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος, αλλά χρειάστηκε δύο δώρα από την άμυνα του Παναιτωλικού για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 77' ο Κέβιν δεν υπολόγησε καλά την πορεία της μπάλας και έκανε ένα χαζό πέναλτι βρίσκοντας την μπάλας με το χέρι, ενώ στο 84' ο Ντουάρτε ανέτρεψε τον Ουάρντα μέσα στην περιοχή αφού πρώτα είχε χάσει τον Αιγύπτιο.

Ο Ουάρντα ήταν εκείνος που ανέλαβε και τις δύο εκτελέσεις πέναλτι, ευστόχησε και έδωσε τον βαθμό στην ΑΕΛ σε ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του Γρηγορίου δεν ήταν καλοί.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ