ΑΕΛ

Απολογιστική συνέντευξη του Κούγια στην ΑΕΛ

Απολογιστική συνέντευξη του Κούγια στην ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα δώσει συνέντευξη μιλώντας για μια σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τους "βυσσινί" και την Super League.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΛ με τους "βυσσινί" να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Super League και μαθηματικά μετά την επικράτηση τους επί της Ξάνθης.

Την Κυριακή η ΑΕΛ έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χωρίς βαθμολογική σημασία και με σκοπό οι "βυσσινί" να κλείσουν με μια θετική εμφάνιση τη σεζόν.

Τα σπουδαιότερα όμως θα ακολουθήσουν καθώς όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας, τις επόμενες μέρες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα δώσει ανοιχτή συνέντευξη όπου θα μιλήσει για μια σειρά από θέματα όπως ο αγωνιστικός, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Η ατζέντα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ περιλαμβάνει 11 βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με την Super League, τη "NOVA" αλλά και τις ομάδες του "big 4".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο κ. Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει ανοιχτή για τους οπαδούς της ΑΕΛ συνέντευξη τύπου με τα εξής θέματα:

1. Αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν 2016-17.
2. Διοικητικός απολογισμός της σεζόν 2016-17.
3. Οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2016-17.
4. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.
5. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με σωματείο ΑΕΛ.
6. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με Super League.
7. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με Nova.
8. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με τις λεγόμενες μεγάλες ΠΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος.
9. AEL Radio.
10. Χορηγικό πρόγραμμα ΠΑΕ ΑΕΛ.
11. Βασική και αναπληρωματική έδρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ για την σεζόν 2017-18.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέντευξη τύπου θα έχουν μόνο δημοσιογράφοι κάτοχοι ταυτότητος ΕΣΗΕΑ (μέλη της τοπικής Ένωσης Συντακτών) - ΠΣΑΤ και ιδιοκτήτες ιστοσελίδων.

Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν δικαίωμα να παραστούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις, θα πρέπει εγγράφως να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους το αργότερο έως την Παρασκευή 28/4, αναφέροντας τα στοιχεία της ταυτότητος τους και το μέσο το οποίο εκπροσωπούν.

Η ημέρα, η ώρα και ο τόπος της συνέντευξης τύπου θα γνωστοποιηθούν την Παρασκευή 28/4.

Την συνέντευξη τύπου θα διευθύνει ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιάννης Καλογιάννης.

Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί απευθείας από το AEL Radio 104,8 αλλά και από οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης το επιθυμεί".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ