ΑΕΚ

Χωρίς τον αρχηγό και στην ρεβάνς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε και στην ρεβάνς με την Σέλτικ στις 14 Αυγούστου, θα μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ ο Μάνταλος.

Επικεντρωμένος αποκλειστικά στον τρόπο που θα καλύψει το κενό του Πέτρου Μάνταλου στο αυριανό (8/8) πρώτο παιχνίδι με την Σέλτικ, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Κυρίως λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων. Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε στο μυαλό του πως τα αποτελέσματα του σημερινού (7/8) απεικονιστικού ελέγχου στον προσαγωγό του Πέτρου Μάνταλου, μπορεί να είχαν ακόμα πιο άσχημα μαντάτα.

Άλλωστε οι ενδείξεις σ’ αυτό το συμπέρασμα οδηγούσαν και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο αρχηγός της ΑΕΚ υποφέρει από μια θλάση πρώτου βαθμού. Σχετικά ελαφριά μεν, αλλά ικανή να τον κρατήσει νοκ άουτ από την ρεβάνς με την Σέλτικ στις 14 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Πλέον ο στόχος του Μάνταλου είναι να «τρέξει», προκειμένου να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος, για να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη για τον επόμενο ευρωπαϊκό προκριματικό.

Με την ελπίδα να είναι τα ματς τωνplayoffγια τοChampionsLeague. Εξάλλου ο Ουζουνίδης τόνισε σήμερα πως ένα από τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών του στο αυριανό ματς, θα είναι να παίξουν και για τον αρχηγό τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ