ΑΕΚ

Χωρίς Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ

Χωρίς Μάνταλο κόντρα στη Σέλτικ
EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Σέλτικ (08/08, 21:45), απ' την οποία απουσιάζει ο Πέτρος Μάνταλος λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα με τη Σέλτικ (08/08, 21:45) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο φόβος που υπήρχε ήδη από χθες (05/08) στην ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκε σήμερα (06/08). Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση της Κυριακής, θα τον κρατήσουν εκτός της πρώτης μάχης με τη Σέλτικ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ υποφέρει από μια διάταση και δεν θα ταξιδέψει αύριο (07/08) στην Γλασκώβη με την υπόλοιπη αποστολή. Θα μείνει στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία, με στόχο να "τρέξει"για να προλάβει τη ρεβάνς με την Σέλτικ. Αύριο (07/08) θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα έχει ελπίδες να προλάβει την ρεβάνς με την Σέλτικ στο ΟΑΚΑ στις 14 Αυγούστου

Φυσικά η απουσία του Μάνταλου από το ματς της Τετάρτης (08/08) στο Πάρκχεντ, αναπροσαρμόζει και τα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Με τον Λούκας Μπογέ να είναι πλέον το φαβορί για τη θέση του αρχηγού στην ενδεκάδα. Άλλωστε και ο Αργεντινός όπως και ο Αλέφ με τον Πόνσε, είναι κανονικά στην αποστολή για την Γλασκώβη. Αντίθετα εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσος, αλλά και ο Αϊντάρεβιτς, ο οποίος είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Γλασκώβη και το ματς με την Σέλτικ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μοράν, Σιμόες, Αλέφ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Πόνσε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπογέ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ