Χορηγική συνεργασία της ΑΕΚ με την Protergia

Χορηγική συνεργασία της ΑΕΚ με την Protergia

Η ΑΕΚ και η Protergia ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας του με τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα να αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της ομάδας.

Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Protergia. Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 14% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Πρόκειται για μία ακόμα συνεργασία της Protergia καθώς έχουν προηγηθεί αντίστοιχες ενέργειες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό - με τις 3 δηλαδή από τις 4 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας πλην του ΠΑΟΚ .

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Protergia, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Εμπορικός Διευθυντής της Protergia κος Γιάννης Γιαννακόπουλος δήλωσε « Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την Protergia η νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τα δύο μέρη. Από πλευράς μας, ευχόμαστε καλή αρχή και στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια στην ομάδα για τη νέα σεζόν».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας από την πλευρά του, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Protergia στην οικογένεια της ΑΕΚ, ενισχύοντας έτσι  ακόμη περισσότερο το χορηγικό μας ρόστερ, με τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας! Προσβλέπουμε σε αμοιβαία οφέλη τόσο για την ομάδα όσο και τους φιλάθλους μας με μια σειρά υπηρεσιών που θα ανακοινωθούν προσεχώς".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24