ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Είμαστε ένα, σε οτιδήποτε στραβό, θα φταίω εγώ!"

Ο ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την πρώτη ομιλία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, με ενωτικές ατάκες και "σύνθημα" για την συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ένα από τα μεγάλα ατού του Μανόλο Χιμένεθ, ήταν η δυνατότητα να "φτιάχνει" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα για την ΑΕΚ την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να αναστραφεί το κλίμα. Και η πρώτη στόχευση του Ισπανού τεχνικού από την πρώτη μέρα δουλειάς στα Σπάτα, ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι αγκαλιές μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, που δεν είναι δα και λίγοι, ήταν παραπάνω από ζεστές. Και η ομιλία που έκανε ο Χιμένεθ στα αποδυτήρια, κυρίως ενωτική. Με ξεκάθαρο μήνυμα.

"Αυτό που θέλω να έχετε πάντα στο μυαλό σας, είναι πως είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Σας πιστεύω πολύ, όπως σας πιστεύει και ο πρόεδρος. Να ξέρετε πως θα είμαι πάντα δίπλα σας και σε οτιδήποτε στραβό, θα φταίω πρώτος εγώ.

Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί. Ενωμένοι. Είμαστε ένα, είμαστε ΑΕΚ". ήταν τα λόγια του Χιμένεθ, που αμέσως μετά έβαλε όλους τους παίκτες να ενώσουν τα χέρια και να φωνάξουν δυνατά την λέξη "ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ