ΑΕΚ

Βράνιες: "Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς γι' αυτό το φάουλ;"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήταν έξαλλος με την απόφαση του Όρελ Γκρίνφελντ να μην δώσει επιθετικό φάουλ στον Κάρολ Σβιντέρσκι πριν από το κερδισμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια, ενώ γελούσε με το επιχείρημα της μη διαμαρτυρίας.

Η ΑΕΚ παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 για την 18η αγωνιστική της Super League 1. Ωστόσο, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Ισραηλινού Όρελ Γκρίνφελντ, υποστηρίζοντας πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κάρολ Σβιντέρσκι στον Όγκνιεν Βράνιες πριν από τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Επίσης, στο 84ο λεπτό του ντέρμπι, ο Βράνιες μονομάχησε με τον Βαρέλα και στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για περίπτωση πέναλτι σε χέρι του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως, μετά το τέλος του αγώνα και κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη, ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος σε όσους του άνοιγαν συζήτηση για το φάουλ του Σβιντερσκι πριν από το πέναλτι του Σιμοες.

"Θα με τρελάνετε; Είναι δυνατόν να αμφιβάλει κανείς για αυτό το φάουλ;", σχολίαζε χαρακτηριστικά ο 29χρονος στόπερ, ενώ γελούσε μιλώντας με τους συμπαίκτες του για το "επιχείρημα" της μη διαμαρτυρίας λέγοντας τους ότι πέφτοντας από το φάουλ συνεχίζει να προσπαθεί να κόψει τον Σβιντερσκι, παρότι ήταν πεσμένος στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0: Αρχηγική νίκη
ΑΕΚ: Έντονη δυσαρέσκεια για δύο φάσεις
Ο ΠΑΟΚ νίκησε αλλά δεν έπεισε
ΑΕΚ: Χάνει Λιβάγια για τρία παιχνίδια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ