ΑΕΚ

Βράνιες: "Δεν αποφασίζω μόνο εγώ, αν ήταν στο χέρι μου, θα έκλεινα στην ΑΕΚ"

Βράνιες: "Δεν αποφασίζω μόνο εγώ, αν ήταν στο χέρι μου, θα έκλεινα στην ΑΕΚ"
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Όγκνιεν Βράνιες έδειξε ξανά με δηλώσεις του ότι επιθυμία του είναι να μείνει στην ΑΕΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ, αγαπάει την ομάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Φρόντισε λοιπόν να το ξανακάνει σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα "bhfubal", ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Αντερλέχτ, αλλά να μείνει στην ΑΕΚ. Προς το παρόν όμως δεν έχει επιλογή.

"Για να πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα η σεζόν, αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ", δήλωσε αρχικά ο Βόσνιος αμυντικός ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Βελγική ομάδα μέχρι το 2022 και αγωνίζεται ως δανεικός στην "Ένωση", για να προσθέσει: " Δεν αποφασίζω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει".

Στην συνέχεια πάντως ήταν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε σχετικά με την δική του επιθυμία: " Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, θα έκλεινα αύριο κιόλας στην ΑΕΚ. Νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι την πόλη ω δική μου πόλη. Το ιδανικό σενάριο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ