ΑΕΚ

Βέρντε: "Τον Ιανουάριο με ήθελαν Σαμπντόρια και Τζένοα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε αποκάλυψε ότι τον Ιανουάριο τον προσέγγισαν Σαμπντόρια και Τζένοα. Το ενδιαφέρον Γιουβέντους και Μαν. Σίτι στην αρχή της καριέρας, η εκδίκηση του Ράμος και η φανέλα του Μέσι που δεν έπλυνε.

Συνέντευξη στο Calciomercato παραχώρησε ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε. Ο 23χρονος Ναπολιτάνος αποκάλυψε ότι τον Ιανουάριο υπήρχε προσέγγιση από τις Σαμπντόρια και Τζένοα, ωστόσο δεν οι προτάσεις δεν τον κάλυψαν.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, παράλληλα, τόνισε ότι στην αρχή της καριέρας του τον ήθελαν Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους και αποκάλυψε ότι η μετακίνησή του στους μπιανκονέρι χάλασε γιατί αναβλήθηκε η πτήση για το Τορίνο λόγω χιονόπτωσης.

Παράλληλα ανέφερε ανέκδοτα περιστατικά από την παρουσία του στην ισπανική Liga με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, όπως το σκληρό φάουλ του Σέρχιο Ράμος μετά από πιρουέτα που έκανε πάνω στον Τόνι Κρόος, αλλά και τη φανέλα που αντάλλαξε με τον Λιονέλ Μέσι και την οποία δεν έπλυνε ποτέ.

"Τον Ιανουάριο με έψαξαν οι Σαμπντόρια και Τζένοα, αλλά δεν με κάλυπταν οι προτάσεις. Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν μου στο εξωτερικό και μου αρέσει ν' ανακαλύπτω νέα μέρη", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τα πρώτα βήματα στην καριέρα του: "Δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου την Τριγκόρια (προπονητικό κέντρο της Ρόμα), νόμιζα ότι ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Ο Μοντέλα (προπονητής Νέων των τζαλορόσι τότε) με δοκίμασε ως μπακ. Έκανα ποδιές, ντρίμπλες και στο δεύτερο ημίχρονο με πέρασε πιο μπροστά.

Με ήθελαν η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι. Πριν να δοκιμαστώ στη Ρόμα με είχαν καλέσει στη Γιουβέντους, αλλά η πτήση για το Τορίνο ακυρώθηκε λόγω χιονόπτωσης. Πήγαν όλα καλά στην Τριγκόρια και υπέγραψα".

Για το πέρασμά του από την Ισπανία και τη Βαγιαδολίδ: "Δεν τυχαίνει κάθε μέρα ν' αντιμετωπίζεις τον Ζεράρ Πικέ και τον Σέρχιο Ράμος. Είχα κάνει μια πιρουέτα στον Κροος και ο Ράμος ήλθε και μου έκανε φάουλ. Ο Μέσι όμως είναι εκτός συναγωνισμού. Στο τέλος του ματς ανταλλάξαμε φανέλες και τη δική του δεν την έπλυνα ποτέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ