ΑΕΚ

Τσόσιτς: "Παίζω όπου χρειαστεί να βοηθήσω"

Τσόσιτς: "Παίζω όπου χρειαστεί να βοηθήσω"
EUROKINISSI

Για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να… επιστρατευτεί σε ρόλο αμυντικού χαφ, μίλησε ο Ούρος Τσόσιτς πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Η φυσική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός. Στο ματς με τον Άστερα Τρίπολης, όταν αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Μιχάλης Μπακάκης, χρειάστηκε να παίξει δεξί μπακ. Το όνομα του έχει μπει στην... εξίσωση για το ενδεχόμενο να καλύψει κενό στη θέση του αμυντικού χαφ, αν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Ήδη, ο Ούρος Τσόσιτς φαίνεται να προορίζεται για τρεις διαφορετικές θέσεις και ο Σέρβος αμυντικός, μιλώντας στην κάμερα της Nova, έδωσε την δική του απάντηση, για τις θέσεις και τους ρόλους που μπορεί να πάρει μέσα στο γήπεδο

"Στο παιχνίδι με την Τρίπολη, υπήρξε αλλαγή στην θέση του Μπακάκη. Μπήκα για να βοηθήσω. Σε οποιαδήποτε θέση μου ζητούσε ο προπονητής να βοηθήσω, θα το έκανα. Νιώθω σημαντικός, όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Και σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής, θα παίξω".

Για την επιστροφή του μετά από τραυματισμό

"Η περσινή σεζόν, στον δεύτερο γύρο, δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα όσο ήθελα. Αυτό που προσπαθώ είναι να έρθω στην καλή μου φυσική κατάσταση και να μπορέσω να βοηθήσω".

Για το ενδεχόμενο να παίξει και ως αμυντικό χαφ

"Δεν μου αρέσει να μιλάει για τον εαυτό μου. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τα προσόντα μου και τα χαρακτηριστικά μου, για να βοηθήσω. Και στην Ιταλία, όσες φορές μου ζήτησαν να παίξω σε μια άλλη θέση, όπως του αμυντικού χαφ, έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω".

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη

"Έχουμε την ίδια νοοτροπία με πέρυσι. Κάθε ματς ξεχωριστά. Το επόμενο ματς, είναι πάντα το πιο σημαντικό. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, είναι δύσκολο να δεχθούμε αρνητικό αποτέλεσμα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εξαρτάται μόνο από εμάς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ