ΑΕΚ

Θέλει Ερυθρό Αστέρα ο Βράνιες

Θέλει Ερυθρό Αστέρα ο Βράνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ογκνιέν Βράνιες μίλησε στην ιστοσελίδα "mondo.ba" και αποκάλυψε πως επιθυμεί να φορέσει και πάλι την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Στην ιστοσελίδα "mondo.ba" μίλησε ο Ογκνιέν Βράνιες, το όνομα του οποίου ακούγεται για την ΑΕΚ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να εκφράζει την επιθυμία του να φορέσει και πάλι την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, επιστρέφοντας στους "ερυθρόλευκους" της Σερβίας. Μάλιστα, τόνισε πως έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών...

"Μίλησα με τον γενικό γραμματέα του Ερυθρού Αστέρα, τον Ζβέζνταν Τέρζιτς, αλλά δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Μου αρέσει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει ξεκινήσει και δεν έχω 'σπάσει' ακόμη το συμβόλαιό μου με την Τομ Τομσκ, οπότε δεν είμαι ελεύθερος.

Φυσικά και θα ήθελα να φορέσω ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Έχω την ίδια επιθυμία να ξαναπαίξω εκεί, με εκείνη που είχα και παλαιότερα. Βέβαια, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Θα δούμε τι θα γίνει", ανέφερε ο 27χρονος διεθνής Βόσνιος στόπερ, ο οποίος είχε παίξει και στο ματς με την Εθνική μας στο Φάληρο τον περασμένο μήνα.

Ο Βράνιες ανήκει στην Τομ Τομσκ και πέρα από τον Ερυθρό Αστέρα (μόλις 4 συμμετοχές την διετία 2009-11), έχει αγωνιστεί και στις Κρασνοντάρ, Αλάνια, Ελάζιγκσπορ και Γκαζιάντεσπορ και Σπόρτινγκ Χιχόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ